Referenties


Wie kan u beter informeren dan onderstaande relaties die het fundraisingconcept van Tri-Aktiv succesvol aangewend hebben ter verwezelijking van hun doelstelling.

In juni 1996 hebben wij als Lions Club Harderwijk met groot succes het concept aandelenspel afgerond met een netto opbrengst van ruim € 45.000,-.
Met deze opbrengst is destijds de basis gelegd voor een permanent oogziekenhuis in Nepal.
De samenwerking met Triaktiv in de persoon van Henk Kroon hebben wij als zeer plezierig en uiterst correct ervaren. En wij bewaren daar goede herinneringen aan".
"Wij bevelen van harte andere Lions Clubs aan het concept-aandelenspel voor hun fundraising te gaan gebruiken. Een aantal Lions Clubs hebben in de afgelopen jaren gebruik gemaakt van onze ervaringen en met succes het concept gebruikt". Voor nadere informatie zijn wij altijd bereikbaar,

Arnold J. van Verseveld
Lions Club Harderwijk "Na vele jaren fundraising via goederen- en kunstveilingen werd in 2000 het experiment aangegaan met het bedrijvenspel via een licensie van TriAktiv.

Onder de titel Aandeel in Houten werd dit in zomer/najaar 2000 gelanceerd.
De netto opbrengst van ruim € 45.000,- heeft onze club zeer verrast. Een dergelijk resultaat zal niet gemakkelijk te evenaren zijn met andere activiteiten. Zowel de begunstigde, een verpleeghuis waaraan een prachtige (vleugel)piano voor de recreatie werd geschonken, als de deelnemende ondernemers/sponsors waren zeer tevreden. De publiciteit rond dit bedrijvenspel, op basis van een uitgekiend communicatieplan, bleek zeer indringend en effectief.
De rol van TriAktiv was hierbij zeer belangrijk. De begeleiding en advisering door de heer Henk Kroon voor deze actie, die je als Lionsclub maar één keer doet, was deskundig en plezierig. Hij beschikt over een grote ervaring door de begeleiding van de tientallen serviceclubs die ons al waren voorgegaan met een dergelijke actie.

Aanbevolen!"

Lions Club Houten
Anton C. Bosboom
Coördinator Publiciteit en PR